Lustgården

Lustgården är en träffpunkt för att främja psykisk hälsa och livslust i sann fontänhusanda. Vi träffas för att tillsammans främja gemenskap, delaktighet och meningsfullhet!

Under sommaren och hösten 2019 såg upplägget för träffarna ut såhär: Under en inledande samling tar vi oss en kopp kaffe, samlar upp de deltagandes tankar och planerar dagens arbete. Det handlar inte bara om odling utav grönsaker utan framför allt att bidra till att odla fram ett fontänhus med allt vad det innebär av relationer, förhållningssätt och arbetssätt.
Var med i starten av ett fontänhus i Linköping, kom med idéer vad verksamheten ska innehålla och vilka aktiviteter som behövs.

Målet är att så långt som möjligt arbeta som i ett fontänhus. På så sätt utvecklar vi tillsammans ett arbetssätt som lägger en grund för vårt framtida klubbhus. Under arbetets gång finns gott om tillfällen till naturliga pratstunder, där såväl frågor som dyker upp i det aktuella arbetet som diskussioner om långsiktig utveckling av klubbhuset i stort ges utrymme.

Ingen anmälan krävs men vi uppskattar ifall du hör av dig via mail info@fontanhusetlinkoping.se eller fyll i formuläret genom att klicka här om du vill delta eller har frågor.

Plats: Paradiset, Kunskapslänken, 583 28 Linköping
Koordinater: 58°23’36.7″N 15°35’13.4″E

Vi möts vid parkentrén ”paradiset” i Vallastaden. (Närmsta busshållsplats är Vallastaden skola.)
Från Linköping resecentrum går buss 4 (Lambohov via US) till Vallastaden skola.
Det finns parkering intill parken vid campushallen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close